Muriel Jaspers

“In ieder van ons zit een kern waar we niet zijn gekwetst, waar we gezond, ontvankelijk en krachtig zijn.”

Pierro Ferruci

Graag stel ik me aan je voor

Mijn naam is Muriel Jaspers, geboren in 1968. Het bovenstaande citaat verwoordt precies datgene wat ik mij als integratief therapeut ten doen stel: jou te helpen de verbinding in jezelf met deze kern te herstellen. Hierdoor ben je weer in contact met je drijfveren, verlangens en behoeften. Je voelt innerlijke kracht en zelfvertrouwen waardoor je keuzevrijheid ervaart en de regie over je eigen leven kunt nemen. Dit proces mogen begeleiden vind ik het mooiste werk dat er is en doe ik met veel passie en toewijding.

Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om patronen te doorbreken en hoe bevrijdend het is als je hiertoe in staat bent. Zowel mijn eigen proces als mijn jarenlange werkervaring maken dat ik met veel empathie en grote betrokkenheid mijn werk doe.

Van origine ben ik sociaal wetenschapper, afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in 1995. Vervolgens heb ik jaren gewerkt als trainer en adviseur voor ondernemingsraden.

Na diverse tussenstappen heb ik besloten mijn hart te volgen en ben ik integratieve psychotherapie en hypnotherapie gaan studeren aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam (NAP). Ik ben afgestudeerd als hypnotherapeut. Sinds 2011 begeleid ik met veel enthousiasme cliënten met diverse hulpvragen.

Naast individuele begeleidingstrajecten verzorg ik ook groepstrainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

CURRICULUM

Diploma: Algemene Sociale Wetenschappen, Arbeidsvraagstukken (UU)
Certificaat: Train de Trainer (KSG Berenschot)
Diploma: Integratieve Therapeut Coach, opleiding Integratieve Psychotherapie, 1 jaar (NAP)
Certificaat: Therapeut Counselor, opleiding Integratieve Psychotherapie, 2 jaar (NAP)
Diploma: Basisopleiding Algemene Psychotherapie Wetenschappen, voltooid volgens de richtlijnen van European Association for Psychotherapy (EAP), (NAP)
Diploma: Algemene Medische en Psychosociale Basiskennis (NAP)
Diploma: Hypnotherapeut, opleiding Hypnotherapie, 4  jaar (NAP)  Diploma: Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ (Avans+)