Contact

 

Ben je nieuwsgierig geworden?

Bel of mail me gerust, ik beantwoord graag al je vragen!

Wil je weten of mijn werkwijze past bij jou en je hulpvraag? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Ben je enthousiast geworden en wil je gelijk aan de slag? Neem dan contact op voor het maken van een intake afspraak.  

Corona informatie:

Praktijkconsulten

Ik ontvang je graag in mijn praktijk als je geen last hebt van verkoudheidsklachten of griepachtige verschijnselen en je niet in contact bent geweest met een corona patiënt de afgelopen 14 dagen.  

Uiteraard houd ik me aan de RIVM-richtlijnen en schudden we geen handen bij binnenkomst en vertrek en houden we 1,5 meter afstand, ook in mijn praktijkruimte. Daarnaast tref ik extra hygiëne maatregelen, zoals het desinfecteren van contactpunten als deurknoppen, bel, trapleuning en wc voorafgaand aan iedere nieuwe sessie. Tenslotte is er de mogelijkheid tot contactloos pinnen. 

Online-consulten

Wil je liever via beeldbellen een consult inplannen dan kan dat ook. Middels een  AVG-proof video-bel systeem kan ik videoconsulten geven. 

 

Contactformulier

  

Praktijknaam:

Praktijk Muriel Jaspers

Emailadres:

info@praktijkmurieljaspers.nl

Praktijkadres:

Marjoleinpad 38 2034 MD Haarlem

Telefoonnummer:

06-34016133
}

Openingstijden:

Maandag: 09.00-18.00

Dinsdag: 09.00-17.00 en 18.30-22.00

Woensdag: 09.00-18.00

Donderdag: 09.00-18.00

Vrijdag: 09.00-18.00 

Gratis parkeren

Rolstoel toegankelijk

De praktijkruimte bevindt zich op de 1e verdieping en is helaas niet bereikbaar per rolstoel.

Bereikbaarheid

Met het OV: vanaf Station Haarlem kunnen diverse bussen worden genomen en stap je uit bij bushalte Europaweg/Schipholweg. Op nog geen 5 minuten loopafstand ligt de praktijk. Stadsbus 3 richting Schalkwijk Bus 300 richting Bijlmer Arena Regioliner 73 richting Schalkwijk centrum Bus 346 Richting Amsterdam station
Met de auto: voer in de TomTom Melissestraat 10. De praktijk ligt aan een woonerf dat bereikt kan worden via de Lavendelstraat. Daarna rechtsaf slaan de Melissestraat in en schuin tegenover Melissestraat 10 is een doorgang naar de voordeuren van het Marjoleinpad. Bij de doorgang rechtsaf slaan en dan bereik je nr. 38.

Praktijk Muriel Jaspers